ce gasesti aici?

intentionez ca acest blog sa nu fie plictisitor. nu-mi plac blogurile unde oamenii scriu ce li se intampla zilnic, in franturi fara cap si fara coada, pe care nu-ti vine sa le citesti. de fapt, acesta nici nu este un blog in adevaratul sens al cuvantului, iar firea mea nemteasca a facut sa aleg ca toate cele ce am scris sau voi scrie sa fie grupate pe capitole, pentru a-ti fi mai usor de ales. in unele capitole vei gasi ganduri legate de ce cred eu despre anumite aspecte, in altele imi pun la dispozitia ta cunostintele acumulate in atatia ani.

in capitolul DESPRE CULOARE te vei putea pune la punct cu ceea ce inseamna culorile si non-culorile, despre cum le potrivesti, despre ce efecte au unele sau altele asupra spatiului si psihicului.

INTERIOARE se vrea o serie de mici articole in care sa inveti cum sa iti alegi mobilierul, cum sa combini anumite piese, care sunt regulile mobilarii unei incaperi, ce rol are lumina in ambientarea interiorului, ce finisaje poti alege si cum sa iti alcatuiesti un decor intr-un anumit stil. vei citi o gramada de reguli stricte, reguli pe care le poti incalca, sfaturi despre cum poti ameliora anumite situatii, ce ai voie si ce nu astfel incat sa ajungi la o casa amenajata corect (daca nu chiar frumos!).

la VRUTE SI NEVRUTE vei gasi intamplari prin care am trecut sau idei pe care le am despre un lucru sau altul. toate m-au emotionat sau m-au distrat la timpul lor, drept care am considerat ca sunt demne de a fi impartasite si altora.

DESPRE ORASUL MEU este un capitol dedicat Bucurestiului, orasul pe care (ma straduiesc sa) il iubesc asa cum e, fara a pierde speranta ca la un moment dat va arata si va functiona macar ca un oras european, daca nu ca o capitala. si aici vei afla despre lucruri bune si rele, categorisite asa doar dupa mintea mea…

CASE DIN ORASUL MEU este o sectiune pe care o scriu cu mare placere. merg adeseori pe strada si, cand vad o casa interesanta, imi place sa mi-o imaginez ca pe un personaj cu viata proprie, cu povesti vesele sau mai triste, cu bune si cu rele, asa cum gasesti in viata.

in URBANE vei putea citi si vedea lucruri pe care le-am adunat in calatoriile mele. doar ca, fiind balanta, imi place sa echilibrez totul; asa ca, uneori, bunele pot parea rele, iar relele parca nu sunt atat de ingrozitoare.

 

te invit sa citesti cu placere si sa nu te sfiesti sa-mi trimiti parerile tale!

da click pe un titlu aflat in coloana din stanga si citeste postul.
as aprecia daca nu ai prelua aceste posturi pentru alte bloguri sau publicatii inainte de a-mi cere acordul
.

facebook twitter