logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula

Blog

BUCURĂ-TE DE CASA TA!

Da, citești bine. Bucură-te de casa ta! Fă în așa fel încât să devină un membru al familiei. Nu sta certat cu ea, nu fii nepăsător cu ceea ce i se întâmplă. Răsfaț-o! Casa ta trebuie să fie o prelungire a ființei tale.
Unde mai pui că bucuria este o stare bună, care te duce cu un pas mai aproape de fericire.
Asa că bucură-te când vezi o floare frumoasă pentru fereastra dormitorului, bucură-te când ai găsit în sfârșit fotoliul porivit pentru living, bucură-te când vasul pe care l-ai căutat luni în șir îți apare ca prin minune în fața ochilor. Bucură-te când ești în propria casă într-un moment pecare de obicei îl ratezi și o vezi inundată de soare!
Acestea sunt momentele bune în care vin și ideile bune și găsești soluțiile mult căutate! Atunci când vezi, la propriu, lucrurile în altă lumină! Și da, ți se taie puțin răsuflarea de bucurie și atingi măcar o clipă de fericire pe care o pui bine lângă celelalte, adunate cu grijă.

Eu așa fac și mă înțeleg de minune cu casa mea. Și am ajuns în stadiul în care și bucuria de a face pe cineva fericit dându-i soluția potrivită pentru casa lui contează la fel de mult.
Cum fac asta? Te învăț și pe tine: creează momente care să-ți taie răsuflarea la tine acasă. Fii inventiv și găsește mereu ceva nou de făcut, adu ceva nou cu care să înlocuiești ceva vechi sau ceva vechi care să aducă ceva nou. O să vezi ce bine face asta și pentru casa ta, dar și pentru tine! O să vezi cât de recunoscătoare poate fi o casă și vei simți asta din plin.

Hai, bucură-te de casa ta! Măcar acasă trebuie să te simți bine!

 

Aceste idei sunt prezente și în cel de-al doilea episod al vlogului meu:

SophieTheCat

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.