logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula

Testimoniale

Stăteam de aproape patru ani într-o casă care nu mă reprezenta și pe care nu o simțeam a mea. Cu ajutorul lui Mugur am reușit însă să-mi însușesc acest spațiu și să-l fac al meu în numai două săptămâni. I-am spus și i-am arătat lui Mugur cam ce mi-ar plăcea și el mi-a desenat rapid o schiță a casei așa cum o vedea el. Era pefectă, era exact ceea ce îmi doream. De câte ori mă odihnesc în fotoliu și mă uit în jur, îi mulțumesc în gând dragului meu prieten pentru că m-a ajutat să-mi fac un loc în care să mă simt “acasă“.

- Florentina Olteanu

Colaborările cu Mugur - pentru că au fost mai multe -, mi-au confirmat de fiecare dată talentul sau. Reușește întotdeauna să mă surprindă prin inovații, originalitate, idei practice, folositoare, eficientizează spațiul într-un mod artistic care să te facă să iți placă locuința ta și să o iubești. Nu mai zic de musafirii care vin si rămân uimiți de cuibul tău. Mugur pune suflet, talent și știință în toate proiectele sale și asta face ca ele să fie pe cât de funționale, pe atât de cochete și calde.

- Carmen David

Ce îmi place cel mai mult la Mugur este că cea mai bună idee îi vine imediat, pe loc și e atât de evidentă încât te face să îți spui în gând “cum de nu m-am gândit la asta?“ - și pentru asta nu se bazează doar pe noroc sau pe faptul că are un set de “rețete“ pe are le aplică – pentru că nu face niciodată asta. Îl ajută doar experiența, cultura în domeniu și ușurința de a explica și de a te convinge fără a-ți da impresia că te forțează cumva să accepți.

- Marina Toma

Dacă vrei să ai în același pachet un profesionist desăvârșit și un om plin de șarm, pe care să-l treci imediat în rândul prietenilor, atunci Mugur este acela. Delicatețea și naturalețea cu care îți dă o soluție te face să descoperi imediat ce îți doreai de la casa ta.

- Ruxandra Ioan

În perioada în care am construit și amenajat imoblul în care locuiesc, am avut privilegiul să colaborez cu un OM: arhitectul Mugur Kreiss. Deștept, sufletist, atent, mereu gata să învețe ceva nou, extreme de serios. Am rămas prieteni. Este deosebit și profesionist. Tot ce iese din mâinile lui se numește artă!

- Carmen Cărăgui

Ce mi-a plăcut la lucrul cu Mugur a fost felul în care știe să dea o soluție atunci când îți vede casa. E ca un vaccin super-eficient, rapid și nedureros!

- Marius Tomescu

Mugur ne-a dat soluția înfrumusețării fațadei casei noastre pe spatele unei facturi de telefon, doar ca să nu ne refuze. Un desen cu dimensiuni și alte detalii, pe care îl păstrăm și astăzi, făcut în 10 minute și respectat de noi întocmai. Casa noastră ne zâmbește în fiecare zi datorită lui!

- Manuela Urs