logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula
 

Date contact Mugur Kreiss – Design interior

Arhitect si Designer de Interior

Date contact

Mugur Kreiss
Architect & Designer de Interior
mugur@ mkdesign.ro
+(40) 723337247

Trimite-mi un e-mail!

Sunt Mugur Kreiss, arhitect și designer de interior

Am avut dintotdeauna o pasiune pentru case – de altfel, de aceea am ales meseria de arhitect. Însă dacă a proiecta o casă mi se pare minunat, să imaginezi până în cele mai mici detalii un interior în care se vor desfășura viețile unor oameni este de-a dreptul fasinant.

A transforma un interior după dorințele și sentimentele celor care îți cer ajutorul, folosindu-ți cunoștințele, ideile și propriile sentimente tale, este un proces care îmi aduce o satisfacție imensă. Este un demers care mă aduce pe mine, ca specialist, mai aproape de sufletul clientului, ceea ce nu este puțin lucru. Cred că un proiect de amenajare interioară este ceva cât se poate de personal, în care, în căutarea soluției soluției ideale, încerc să pătrund în inima, mintea și sufletul clientului, aflând cât se poate despre modul lui de a trăi, despre obiceiurile pe care le are, despre lucrurile care îl fac fericit – unele aparent fără legătură cu casa, cum ar fi cărțile pe care le citește, ce muzică ascultă, la ce filme se uită și alte detalii care mă ajută să înțeleg cât mai bine persoana din fața mea. Totul trebuie selectat cu atenție, coordonat cu pricepere, asortat cât se poate de bine, studiat și bine documentat, pentru a fi transfomat în realitate. Iar visatul cu ochii deschiși nu este deloc interzis! De altfel, ca parte a consultanței de design interior pe care o ofer în legătură cu amenajarea casei este și îndemnul de a visa, deoarece cred că aproape orice se poate realiza dacă îți dorești că adevărat.
Cel care apelează la serviciile mele nu trebuie să uite nici o clipă că eu doar îl ghidez în alegerile sale pentru a lua decizia corectă care îl va face să aibă în final casa pe care și-o dorește.
Mă poți găsi pe pagina de facebook dedicată activității mele de design interior și de consultanță amenajări interioare, pe canalul de youtube dedicat și pe Istagram.

Luni – Vineri: 10.00 – 18.00

0723337247

Lasa-mi un mesaj!