logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula

Blog

Design interior, amenajari - Mugur Kreiss / Design-Interior  / REALITATEA ÎNCEPE CU UN VIS

REALITATEA ÎNCEPE CU UN VIS

Îți dorești o casă care să te reprezinte, să fie unică, să fie A TA? Foarte bine, viseaz-o mai întâi. Cine te poate împiedica să visezi? Nimeni! Nici nu trebuie să aștepți pe cineva ca să-ți spună să visezi, dar mai ales nu trebuie să lași pe nimeni să te oprească să visezi, orice motive ți-ar da.
Iar eu sunt primul care te îndeamnă: VISEAZĂ! Aproape nimic nu e imposibil dacă dorești cu adevărat. Pune-te pe visat, ridică privirea, uită-te în jur, informează-te, apoi pune-te pe treabă! Visează că poți avea casa pe care ți-o dorești și începe să construiești visurile, unul câte unul.

Drumul către visul tău se face cu pași mici. Învață că detaliile fac diferența, că idei după care să te inspiri sunt la tot pasul, trebuie doar să le cauți, că trebuie să știi și câteva trucuri, oricât ai crede că ești de bine pregătit. Caută inspirație oriunde, pentru că oricând poți descoperi o fotografie care să te încânte și care să îți ofere o idee tocmai bună de aplicat la tine acasă!
Este de ajuns? Poate că da.

Dar visurile se pot îndeplini ușor dacă apelezi la un specialist. Cineva de meserie care îți poate canaliza visurile către realitatea pe care ți-o dorești, pentru că totul trebuie coordonat, asortat, potrivit, selectat, și un specialist te poate ajuta foarte mult în acest scop.
Sfaturile oferite de către un arhitect sau un designer de interior te vor ajuta să iei decizia corectă și care te vor aduce cu un pas mai aprape de casa pe care o visezi.  Designerul știe o grămadă de lucruri despre spații și culori, trucuri și reguli. Știe ce înseamnă un stil sau altul, știe ce mobilier trebuie folosit, ce finisaje trebuie aplicate, care decorațiuni sunt mai potrivite pentru ceea ce îți dorești.
Deci, hai, începe să-ți construiești visurile acum, ghidat de către un designer de interior! Nu uita însă cel mai important lucru: rezultatul final trebuie să fie pe gustul tău.

Aceste idei sunt prezente și în primul episod al vlogului meu:

SophieTheCat

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.