caminul de 5 stele

am inceput sa apar la televizor in 2010, cand luana ibacka m-a invitat in emisiunea pe care o realiza atunci, “caminul de 5 stele”, sa vorbesc despre lucrarile mele sau sa fac mici demonstratii de bricolaj (unele dintre obiectele vazute acolo au aparut si sub forma de articole la rubrica “transformare de efect” din revista domus).

la un moment dat, emisiunea s-a oprit si, in februarie 2010, producatorii mi-au propus sa prezint eu “caminul de 5 stele”. am trecut prin mai multe faze: intai am zis ca nu pot, ca nu sunt in stare, dupa care am fost convins de catre prieteni sa accept, a urmat faza in care chiar mi-am dorit sa fac lucrul acesta si apoi perioada in care am filmat episod dupa episod. emisiunea s-a difuzat incepand cu 30 aprilie, in fiecare sambata, la ora 12 (reluarea - martea, la ora 11), pe prima tv. rolul meu in emisiune nu a fost doar acela de prezentator, ci si de designer care rezolva problemele cerute de invitatul emisiunii, un om care avea de amenajat un anume spatiu. in afara de asta, am propus rubrica “lectia de stil” si, mai tarziu, "trucuri si ponturi", realizate pe baza articolelor aparute in revistele domus si caminul sau fotografii cu lucrari de-ale mele realizate de-a lungul timpului.
am avut mari emotii la inceput, dupa care au mai trecut… am avut insa noroc sa lucrez cu niste oameni minunati, care m-au incurajat, m-au sustinut si m-au ajutat sa ma perfectionez.

singurul beneficiu pe care le-am avut de la aceasta emisiune a fost un continuu exercitiu de imaginatie si creativitate, desfasurat pe parcursul a mai multor luni, in care am ales mobilierul si obiectele decorative pentru spatiile in care s-au filmat episoadele. rezultatele au ajuns la 60-70% din ce ma gandeam eu ca as putea realiza, din motive pe care nu le-am putut controla.

ii multumesc luanei pentru ca a facut sa pot fi remarcat si ca am putut patrunde in culisele realizarii unei emisiuni tv.


Caminul - prezentator arhitect Mugur Kreiss

da click pe poster pentru a accesa linkul oficial al emisiunii

pagina dedicata emisiunii de pe www.casamea.ro

pagina dedicata emisiunii de pe www.casamea.ro

casa mea

Amenajarea zonei de dining
Decor handmade
Idei de bricolaj
Transformarea obiectelor vechi - ep. 2

european heritage in sepcari street

European Heritage in Sepcari Street

http://www.casamea.ro/video/reportaj/obiecte-vechi-pentru-decor-

http://www.casamea.ro/video/reportaj/obiecte-vechi-pentru-decor-3503
noptiera pictata
home & deco

posterul emisiunii, propus de Mara Ivanescu

Posterul emisiunii, propus de Mara Ivanescu

emisiunea "la mustata" - 4 iulie 2011

emisiunea - La mustata - 4 iulie 2011

emisiunea "la mustata" - 14 decembrie 2011

emisiunea - La mustata - 14 decembrie 2011
facebook twitter